750 grammes
Tous nos blogs cuisine Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog
Publicité
مطبخ غزلان
مطبخ غزلان
Publicité
Newsletter
Derniers commentaires
30 décembre 2008

كراميل تشوكليت فينجر

 


1/4 كيلو سكر – 1/2 كيلو فريش كريم سائل– كيلو شيكولاتة دارك (شوكولاتة مبشورة علشان تسيح بسرعة)
الطريقة
نضع السكر على النار لحد ما يتكرمل ويبقى لونه ذهبى (بس مش فاتح)
ثم نضع عليه الكريمه الفريش بس خلوا بالكم لانه حيفور جامد ونقلب ثم نضع الشيكولاتة ونقلب لحد الشيكولاتة ما تسيح خالص واضعها فى طبق غويط واسيبها فى المطبخ لحد ماتبرد حتلاقيها مسكت شوية نضعها فى الكيس والقمع السادة ونعمل صوابع قى صينية عليها ورقة زبدة وادخلها الثلاجة لمدة نص ساعه ولما يطلع اساوى طروفه بالسكينة (زى الصور ) ثم اضع واحدة واحدة فى الشيكولاتة السايحه واستنى لما تتصفى من الشيكولاتة الزيادة وارصصها فى طبق واضع شوية شيكولاتة سايحه فى قرطاس صغير تعمليه من ورق الزبدة (كورنيه) وننزل بصورة عشوائية على صوابع الشيكولاتة ونعمل خطوط بالعرض وتقدم




هنا بعد إضافة الفريش كريم



وهنابعد إضافة الشوكولاتة


وبعد ما بردت وعملناها صوابع بكيس الحلواني



وهنا بعد ما طلعت من التلاجة وساوينا الأطراف



وهنا بعد ما غطيناها بالشوكولاتة









Publicité
Publicité
Commentaires
Publicité